Intim képeket töltött fel az internetre a volt barátnőjéről egy Vas megyei férfi

És fenyegető üzeneteket is küldött.

A Körmendi Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki életveszélyesen megfenyegette a volt párját és nyilvánosságra hozta a róla készült intim fényképeket 2020 februárjában egy Körmend közeli településen – közölte lapunkkal a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfinem tudott belenyugodni abba, hogy a sértettnek új kapcsolata lett, ezért sértő üzeneteket küldött neki a telefonján, amikben megfenyegette azzal, hogy lelövi, megrugdossa illetve szájon csapkodja őt.

A féltékeny férfi létrehozott két nyilvános profilt álnéven különböző közösségi oldalakon, amikre feltöltött a sértettet ábrázoló, a kapcsolatuk idején készült intim fényképeket.

A nő letiltotta a vádlottat, aki később már nem próbálta hívogatni és megszüntette a hamis profilokat is.

A Körmendi Járási Ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek