Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ironikus, de mindjárt tavaszi szünet lesz az iskolákban

És még mindig nem tudható, mi lesz az érettségivel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hónap múlva, vagyis május 4-én kezdődnének az érettségik az írásbeli magyarérettségivel, majd folytatódnak a matematikával. Ezt a koronavírus miatti járványhelyzet azonban felülírhatja. Az április 4-i kormányinfón Szentkirályi Alexandra hazai kommunikációért felelős kormánybiztos azt mondta, több forgatókönyv létezik az érettségi vizsgák megtartására, és a biztonságos lebonyolítás módjáról még húsvét (április 12.) előtt beszámolnak. – írja a szabolcshir,hu .

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A vonatkozó kormányrendelet szerint a 2019/2020-as tanév június 15-ig tart. A diákoknak összesen 180 (a szakgimnáziumokban 178, a gimnáziumokban, szakközépiskolákban és szakiskolákban 179) napig kell iskolába járniuk, kivéve a végzősöknek, a középfokú iskolákban számukra az utolsó tanítási napként április 30-át rögzítették. A rendelet szerint a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap április 8. (szerda), a szünet utáni első iskolai nap pedig április 15. (szerda).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés