Írországban bevittek egy halott férfit a postára, hogy felvegyék a nyugdíját

Az ügyintézőnek azonban gyanús lett, hogy a feltűnően mozdulatlan nyugdíjast csak kitámasztották.

Az ír a rendőrség, a Gardaí vizsgálja, mi történhetett azzal a 60 körüli férfival, akinek a holttestét két másik férfi vitte be Carlow postájára, hogy felvegyék a nyugdíját.

Péntek délelőtt először csak az egyik fiatal férfi jelent meg a város postahivatalában, hogy felvegye az idősebb férfi nyugdíját, de csalódottan kellett távoznia, miután a személyzet közölte vele, hogy a kifizetésnél a nyugdíjasnak is jelen kell lennie.

Nem sokkal később azonban már hárman tértek vissza a postára. Az egyikük az idősebb férfi volt, akinek fel akarták venni a nyugdíját. Az ügyintézőnek azonban gyanús lett, hogy a feltűnően mozdulatlan nyugdíjast csak kitámasztották, ezért kifizetés helyett inkább a többi alkalmazottat riasztotta.

A riasztásra a két fiatalabb férfi menekülni kezdett, az idősebb viszont ott maradt. Róla nem sokkal később kiderült, hogy már nem is élt.

A halott férfit Peadar Doylenak hívták, és a posta közelében lakott. A rendőrség most boncolással próbálja kideríteni, mi okozhatta a halálát. Ken Murnane, a város polgármestere szerint az eset sokkolta a helyieket - írja a The Irish Times nyomán a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek