Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folyamatos bővítések és álláslehetőségek a szombathelyi iSi Automotive Kft-nél

Azt tudta, hogy Szombathelyen gyártják például a Bentley és Porsche légzsákjait is?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2010 februárjában kezdte meg működését az iSi Automotive Hungary Kft. Szombathelyen. A légzsákokat előállító cég a gazdasági válság közepén valósította meg a beruházást, a termelés felfutása nagyon gyorsan történt, már az első vevők is az autógyártás legnagyobbjait képviselték, mint az Audi, a Volkswagen, illetve a Seat. A nagy autógyártók bizalmat szavaztak az újonnan született szombathelyi cégnek és többféle típusaikba történő légzsákgyártáshoz is hosszútávú megbízásokat adtak.

iSi Automotive Hungary Kft.
iSi

Az azóta eltelt időszakban a tulajdonos teljes egészében felújította a meglévő épületet, szem előtt tartották a dolgozók munkakörülményeinek javítását, így légkondicionált lett minden gyártócsarnok, iroda, és a szociális helyiségek is bővültek. Emellett természetesen a fejlesztések sem álltak le, az elmúlt két és fél évben négy, összesen négyezer négyzetméter területű csarnokot építettek. A szomszédos telek nagy részét is megvásárolták, a jövőbeni beruházásokhoz még szükséges lehet, hiszen hosszú távon ez körvonalazódik.

iSi Automotive Hungary Kft.
iSi

A sikereknek köszönhetően az iSi Automotive időről-időre újabb megbízásokat kap további olyan neves autógyáraktól is mint a Mercedes, AMG, Skoda, Porsche, Bentley, amely megbízások által a szombathelyi telephely folyamatosan bővül. Megvalósult számos gépberuházás, a fentebb említett felújítás és bővítés, ezekkel növelni tudták a munkahelyek számát. Az iSi Automotive Hungary Kft. törekszik dolgozói megelégedettségére, melyet tükröz, hogy a gyártásban dolgozók részére évközi béremelést hajtott végre.

Jó lehetőség azoknak, akik hosszú távon az autóiparban szeretnének dolgozni

Az iSi Automotive Hungary Kft. jelentős nagyságrendű projekteket indít útjára, melyek által hosszú távon biztosít munkalehetőséget az ott dolgozóknak, illetve jó lehetőséget kínál azoknak a kiváló szakembereknek, akik  az autóiparban szeretnék kamatoztatni, illetve bővíteni meglévő tudásukat, tapasztalatukat. Az egyre szélesedő vevőkör és termékpaletta megkívánja, hogy a cég munkavállalói létszámát is az újabb feladatokhoz igazítsa, bővítse, így folyamatosan kínál álláslehetőséget fizikai és szellemi munkakörökben. Az iSi Automotive Hungary Kft. várja új munkatársai jelentkezését a következő nyitott pozícióira:

 • Gyártósori összeszerelő (betanított)
 • Raktáros
 • Minőségügyi technikus
 • Minőségügyi mérnök
 • Logisztikai csoportvezető.
 • Információ és jelentkezés a +3694506500 telefonszámon vagy e-mailben az info.automotive.hungary@isi.com -címen.

  A bécsi székhelyű iSi Csoport megalakulása a 19. századig nyúlik vissza. Köszönhetően a töretlen sikereknek, folyamatosan fejlődött, bővült, újabb és újabb piacokat és iparágakat hódítva meg. Ma az iSi egyes szektorokban vezető szerepet tölt be a világpiacon és több mint 80 országban értékesíti különféle termékeit. Az iSi Automotive Csoport pedig a legmagasabb autóipari szabványok szerint gyárt és fejleszt, ezen kívül ISO TS 16949 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet. Az iSi Automotive Csoport további új telephelyeket is létesített a magyarországi mellett, méghozzá Thaiföldön, Mexikóban és Kínában is.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés