22. a Bolyai a középiskolák idei rangsorában

Öt helyet javított az intézmény.

Elkészült a magyarországi iskolák 2019-es rangsora. A gimnáziumok között megőrizte összesített első helyét a tavaly is listavezető veszprémi Lovassy László Gimnázium, második helyen a budapesti Eötvös József Gimnázium, míg a harmadikon a XIV. Kerületi Szent István Gimnázium végzett. A listán, tavalyhoz képest öt helyet javítva a 22. a szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium.

A rangsor kialakításában az elmúlt öt év érettségi és kompetencia felmérési eredményeit vették figyelembe. A listát készítők külön összeállítást csináltak az érettségi tantárgyak szerint is, így szűréssel kideríthető, melyik iskolába érdemes menni, ha egy bizonyos tárgy eredményessége a fontos szempont. Aki kíváncsi a további részletekre, itt megnézheti: https://legjobbiskola.hu/instit/top/secondary.

Lombos fák alatt
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek