Iskolákból, üzletekből lopott Sárváron

Pénzt, kabátot, okoskarkötőt, cipőket, piát, órát, fülhallgatót és illatósítót is szerzett magának.

A Sárvári Járási Ügyészség többrendbeli lopás vétsége miatt emelt vádat azzal a húszas éveiben lévő, rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2022 márciusában egy gimnázium és egy általános iskola öltözőjéből, valamint tanári szobájából pénzt, kabátot, okoskarkötőt, valamint sportcipőket lopott el.

A Vas Megyei Főügyészség közleménye szerint a vádlott egy sárvári élelmiszerboltból márkás szeszes italt, míg egy másik üzletből órát, fülhallgatót, telefontartót és illatosítót is ellopott.

A vádlott a sértetteknek több mint 120.000 forint kárt okozott, ami részben megtérült.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben fogházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltását, valamint a bűnös úton szerzett vagyon vagyonelkobzását indítványozta.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek