Ismeretlen eredetű robbanás történt Budapesten

Két rendőr megsérült.

Ismeretlen eredetű robbanás történt szombaton késő este Budapesten a Teréz körúton a Király utcánál.

Rendőri kordon a fővárosi Király utca és a Teréz körút kereszteződéséhez közel, ahol ismeretlen eredetű robbanás történt késő este az egyik földszinti üzlethelyiségben
Balogh Zoltán/MTI

A robbanás következtében a Budapesti Rendőr-főkapitányság két gyalogos járőre megsérült – mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség a robbanás körzetét lezárta, és megbizonyosodott arról, hogy további sérültek nincsenek.

Bűnügyi nyomozó telefonál a Teréz körúti robbanás helyszínén
Balogh Zoltán/MTI

A rendőrség – szakértők bevonásával – megkezdte a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést végez. A robbanás eredetével kapcsolatos helyszíni és szakértői vizsgálatok, valamint az anyagi kár felmérése folyamatban van.

Éjjel rengeteg rendőr volt a helyszínen

Jelentős a rendőri készültség a szombat esti Teréz körúti robbanás körzetében, a környéket széles körben lezárták - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről éjfél után.

A rendőrség éjjel a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emeltek a Király utcában is.

A BRFK mellett a rendőrségi tűzszerészek és a Készenléti Rendőrség egységeit is látták a körzetben.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója éjfél után arról számolt be, hogy információik szerint a sérültek rendőrök, és állapotuk súlyos.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló