Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ismerkedjen meg Anti Viktorral - Ő vezeti most a magyar rendőrség körözési toplistáját

Egy néhány nappal ezelőtti akciójával húzta ki a gyufát a zsaruknál.

A rendőrség körözési toplistája élére került az a férfi, akinek megbízásából egy szabolcsi határrendészt próbáltak megfélemlíteni – írja a Police.hu.

A 37 éves ukrán-magyar kettős állampolgár két magyar férfit bízott meg, hogy 2019. október 20-ára virradóan egy fenyegető felirattal ellátott koszorút helyezzenek el egy határrendész házánál.

Anti Viktor kihúzta a gyufát a rendőröknél
Police.hu

A megbízó egy korábbi rendőri intézkedés miatt haragudott az egyenruhásra, ezért tűnt jó ötletnek az üzengetés.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást.

A nyomozás során több szakértői vélemény beszerzése, tanúk kihallgatása és a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítsége révén öt napon belül sikerült elfogni két környékbeli magyar állampolgárságú férfit, akik 50 ezer forintot kaptak a megbízás végrehajtásáért.

Ezt az akciót örökítette meg a videó.

Megbízójuk, Anti Viktor ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a keresett férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (4400 Nyíregyháza, Bujtos utca 2.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra