Ismét pályán a Haladás Crushers

A hétvégén indul az American Football Academia Kupa. Négy csapat négy különböző helyszínen méri össze tudását a bajnoki gyűrűért és a Super Bowl mintájára készített kupáért.

Hosszú idő után ismét tétmeccset játszik a Haladás Crushers, Szombathely amerikai futballcsapata.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Szombaton kezdetét veszi a 2010-es American Football Academia Kupa. Magyarországon először küzdenek bajnoki gyűrűért és a Super Bowl mintájára készített kupáért a csapatok. A három magyar és egy külföldi gárda a Fővárosi Állatkertet támogatja szereplésével.

Az első fordulóra Zalaegerszegen kerül sor. A Budapest Eagels az osztrák AH Gladiators-szal csap össze, míg a Haladás Crushers játékosai a Zala Predators-szal mérik össze tudásukat.

A közelmúltban többször is összecsapott egymással barátságos meccsen a szombathelyi és zalaegerszegi csapat, szoros küzdelemben ugyan, de eddig rendre alulmaradt a Crushers.

American Football Academia Kupa, Zalaegerszeg
Nyugat.hu

American Football Academia Kupa

Résztvevő csapatok:

AH Gladiators (osztrák)
AV Planet Eagles
Haladás Crushers
Zala Predators

A program:

2010.10.23. - Zalaegerszeg
Zala Predators - Haladás Crushers
AH Gladiators - AV Planet Eagles

2010.10.31. - Budapest
AV Planet Eagles - Haladás Crushers
AH Gladiators - Zala Predators

2010.11.07. - Gyöngyösfalu
Haladás Crushers - AH Gladiators
AV Planet Eagles - Zala Predators

2010.11.14. - Ausztria
Rájátszás, 1-4, 2-3.

2010.11.27. - Zánka
Döntõ és díjátadó két napos rendezvény keretén belül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport