Ismét Szombathelyen a tornasport legjobbjai – A legfontosabb a biztonság

Szeptember 24. és 26. között rendezik meg Szombathelyen az Arena Savariában a Hungarian Grand Prix-t.

Szeptember 24-26. között ismét Szombathelyre látogatnak a hazai és nemzetközi tornasport legjobbjai. A Magyar Grand Prix szervezői számára a legfontosabb, hogy Szombathelyen mindenki biztonságban érezze magát, és egészségesen utazhasson haza az esemény után.

Tavaly – amikor a koronavírus-világjárvány sokkal erőteljesebben volt jelen az életünkben – a szervező bizottság jelesre vizsgázott. A Magyar Torna Szövetség által megalkotott Covid-protokollt később a nemzetközi szövetség (FIG) is átvette.

A szeptember 24-én kezdődő Magyar Grand Prix-n is lesznek ilyen jellegű előírások, amelyeket minden résztvevőnek be kell tartania.

A Magyar Torna Szövetség információi szerint a Szombathelyre érkező versenyzők negatív PCR-teszttel indulhatnak a GP-n, a verseny előtt azonban még egy gyorsteszt is lesz.

Szeptember 24-én a selejtezőket, 25-én és 26-án pedig a döntőket rendezik meg az Arena Savariában. A nézők érvényes védettségi igazolvánnyal tekinthetik meg a versenyt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)