Ismét szombathelyi a Markusovszky kórház

A Vas megyei közgyűlés ma döntött arról, hogy a Markusovszky kórház székhelye visszakerüljön Szombathelyre. Kovács Ferenc szerint ma már nincs veszélyben a kórház.

- Ma véget ért feladatunk, hogy a kórházat megóvjuk attól, hogy a korábbi szombathelyi szocialista városvezetés lenyúlja az intézményt. Azzal, hogy a város jelenlegi vezetésével egy irányban evezünk, a kórház átalakult Zrt-vé, már nem kell attól tartani, hogy a politikai ámokfutás tönkretegye – mondta a döntés után lapunknak Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke.

Kovács szerint az, hogy Szombathely milyen anyagi segítséget tud adni a kórháznak még a jövő zenéje. - Minden forintnak tudunk örülni, amit az intézményre fordíthatunk, de ismerjük a számokat amiket a szocialisták, hagytak Szombathelyre - mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Vasi csiki-csuki - Újra szombathelyi lesz a Markusovszky kórház

Négy évvel azután, hogy váratlanul Szentgotthárdra helyezték a megyei kórház székhelyét, a jelek szerint most újra Szombathely lesz az intézmény központja. Szombathely és Vas megye megegyezett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet