Iszik, vagy vezet. Vagy iszik és vezet? Esetleg vezetve iszik?

Mit gondol az utca embere Nagy István agrárminiszter kijelentéséről, miszerint meg kéne vitatni a zéró tolerancia lazítását?

Múlt hét pénteken Lazítana a kormány a zéró tolerancián? - Iszik és vezet 2020. October 03. 10:01 egy borászrendezvényen hangzott el Nagy István agrárminisztertől, hogy társadalmi vitát kéne indítani a zéró tolerancia elvének lazítása ügyében.

Bármennyire is ördögtől valónak tűnik a dolog, Európa 29 országában ma már nem érvényes a zéró tolerancia, vagyis létezik egy olyan felső véralkoholszint határ, ami alatt a sofőr nem követ el bűncselekményt, vagy szabálysértést.

Élve az agrárminiszter javaslatával, úgy döntöttünk, megindítjuk azt a bizonyos társadalmi vitát. Megkérdeztük a szombathelyieket, hogy vélekednek egy esetleges lazításról.

És hogy itt ne érjen véget a társadalmi vita, szavazzon ön is, mit gondol a zéró tolerancia lazításáról!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Lazítana a kormány a zéró tolerancián? - Iszik és vezet

Egy borászrendezvényen ejtett el egy megjegyzést az agrárminiszter.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video