Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Iszik, vagy vezet. Vagy iszik és vezet? Esetleg vezetve iszik?

Mit gondol az utca embere Nagy István agrárminiszter kijelentéséről, miszerint meg kéne vitatni a zéró tolerancia lazítását?

Múlt hét pénteken Lazítana a kormány a zéró tolerancián? - Iszik és vezet 2020. October 03. 10:01 egy borászrendezvényen hangzott el Nagy István agrárminisztertől, hogy társadalmi vitát kéne indítani a zéró tolerancia elvének lazítása ügyében.

Bármennyire is ördögtől valónak tűnik a dolog, Európa 29 országában ma már nem érvényes a zéró tolerancia, vagyis létezik egy olyan felső véralkoholszint határ, ami alatt a sofőr nem követ el bűncselekményt, vagy szabálysértést.

Élve az agrárminiszter javaslatával, úgy döntöttünk, megindítjuk azt a bizonyos társadalmi vitát. Megkérdeztük a szombathelyieket, hogy vélekednek egy esetleges lazításról.

És hogy itt ne érjen véget a társadalmi vita, szavazzon ön is, mit gondol a zéró tolerancia lazításáról!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Lazítana a kormány a zéró tolerancián? - Iszik és vezet

Egy borászrendezvényen ejtett el egy megjegyzést az agrárminiszter.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra