Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Buta magyarok iszlamistázták-migránsozták le a krisnás menetet

Orbánnak bejött a félelemkeltő uszítás.

Szomorú, de ez van, bejött a Fidesz ellenségkép-gyártó stratégiája: ugyan a menekültek túlnyomó része egyszerűen csak az életét menti egy súlyos háborús övezetből, úgy, ahogy bármelyikünk tenné, és persze a többségüknek köze nincs a dzsihádhoz, sikerült elérni, hogy egyes emberek minden idegenszerű dologban fenyegetést kezdjenek vizionálni. Pár napja ráadásul sikerült egy olyan csoportot betalálni Budapesten, ami nemhogy nem menekült, de még csak az arab világhoz sincs semmi köze, ráadásul náluk kevés békésebb csoportosulás létezik a világon.

Így gyűlölték meg magyarok a magyarokat:

Facebook

A leginkább ingyenes ételosztásaikról ismert Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége egyébként Budapesten is minden nyár közepén megtartja a Szekérfeszivált. Ez az indiai Puri városából származik, és évtizedek óta nemcsak Indiában, hanem Európában és más kontinenseken is megrendezik, a szekér országról országra vándorol, szimbolikusan az összetartozást kifejezve.

Hogy mennyire veszélyesek ezek az emberek, azt ők maguk írják le erről a felvonulásról:

A termelés mindig fogyasztásra sarkall bennünket, de a fogyasztáshoz mindig meg kell termelnünk a tőkét. Ez a szakadatlan mókuskerék, melyből sokan, egyre többen már kiszállnának, olyan gyorsan pörget, hogy közben észre sem vesszük az élet apró, boldog pillanatait. A Szekérfesztivál ezt a lelkiséget, egyszerűséget, elégedettséget képviseli az éneklésen, a imádságon, a táncon és zenén, az indiai kultúra színfoltjain keresztül. Ez a megtapasztalt egyszerűség vezet az egyik legfontosabb magatartásformához is, amelyért Földünk már sírva kiált: a környezettudatos, erőszakmentes életvitelhez.

krisna.hu

A gyűlöletkeltő kormányzati plakátkampány pedig ezer százalékon dübörög tovább az adófizetők pénzéből.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet