Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Illegális zsírbontó kezeléseket végző nőt ítélt el a bíróság

A bőr alá fecskendezte a csak külsőleg alkalmazható kozmetikai termékeket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kuruzslás miatt ítélt el a bíróság Budapesten egy nőt. A nő interneten hirdette a szolgáltatását, majd a hirdetésre jelentkező, fogyni vágyó pácienseket egy újpesti lakásban kezelte, élettársa segítsége mellett.

Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádirat szerint a 40 éves vádlott, aki orvosi végzettséggel nem rendelkezett 2015. évtől 2017. júniusáig jogosultság nélkül, ellenszolgáltatás fejében, több emberen, rendszeresen végzett zsírbontó kezeléseket, amelyekre csak szakorvos lett volna jogosult.

Tánczos Mihály

A nő a kezeléseket ráadásul olyan kozmetikai termékek bőr alá fecskendezésével végezte, amelyek előírás szerint csak külsőleg lettek volna alkalmazhatók. A szolgáltatást interneten hirdette különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála. Két év alatt összesen 16 személyen – elsősorban nőkön – végzett kezeléseket. Ezért az ügyfelek – az alkalmak számától is függően – 10.000 – 70.000 forint összeget fizettek.

Tánczos Mihály

A hirdetésre jelentkező ügyfeleket az újpesti lakásban a nő 45 éves élettársa fogadta. A férfi – akit az ügyészség bűnsegédként vádolt – tájékoztatta őket a kezelésekről és adminisztratív feladatokat is ellátott.

A bíróság bűnösnek mondta ki a vádlottakat a nőt 525 ezer, a férfit 240 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség mindkét vádlott terhére, súlyosabb pénzbüntetés kiszabása, a védelem felmentés érdekében fellebbezett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés