Ítélet születetett a szombathelyi „csicskáztatós” ügyben

A bíróság tárgyalás mellőzésével a fialakorú vádlottakat próbára bocsátotta.

A Szombathelyi Járásbíróság, mint fiatalkorúak bírósága próbára bocsátás intézkedést szabott ki azzal az ö fiatalkorú vádlottal szemben, akik a vád szerint 2021 októberében, egy szombathelyi kollégium mellett arra kényszerítették Öt fiatalkorú ellen emeltek vádat a szombathelyi „csicskáztatás” miatt 2022. November 21. 09:45 a kiskorú sértettet, hogy előttük letérdeljen és több vádlott cipőjét megcsókolja. A sértett félelmében az utasításoknak eleget tett.

Az egyik elkövető videófelvételt is készített, és azt ismeretlen személynek továbbította. A felvételt az online felületen is megosztották, amivel jelentős érdeksérelmet okoztak a kiskorúnak.

A vádlottakkal szemben a Szombathelyi Járási Ügyészség kényszerítés bűntette és személyes adattal visszaélés bűntette miatt emelt vádat, a Szombathelyi Járásbíróság pedig az ügyészség indítványával egyezően tárgyalás mellőzésével a fialakorú vádlottakat próbára bocsátotta. akik emellett pártfogó felügyelet hatály alá kerültek. A végzés jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló