Itt az igazi nyár: ismét útra kelt a Mészáros-féle Rose d'Or luxusjacht

Kell a pihenés, Livornoból Nizzába suhant.

Tegnap, június 18. délután ötkor elindult az olaszországi Livornóból és június 19-én hajnali fél ötkor megérkezett a franciaországi Nizzába a Rose d'Or luxusjacht – írja a Vesselfinder nevű, jachtok követésével foglalkozó oldal adataira hivatkozva a Telex.

Ez az a csodahajó, amelyen a tavaly 444 lefotózta Mészáros Lőrincet, és nejét, Várkonyi Andreát. A 63 méteres yacht 12 vendég fogadására alkalmas, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Az ára úgy 75 millió dollár lehetett, 360 forintos dollárral számolva ez cca 27 milliárd forint.

A luxusjacht a Mészáros Lőrinc-féle MBH Bank (korábban Magyar Bankholding) tulajdonában lévő Euroleasing Zrt.-hez tartozik, azt tavaly június 5-én vették meg végleg Mészárosék.

Rose D'Or
444.hu / YouTube videó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek