Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt nincs dolguk: kétszáz magyar orvost küldenek Szlovákiába

Csak ötvenet kértek, kétszázat kaptak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

200 egészségügyi dolgozóval segíti a hétvégi szlovákiai országos tesztelési programot Magyarország. Minderről Ivan Korèok szlovák kül- és EU-ügyekért felelős miniszter számolt be a Twitteren. Korèok arról írt, hogy bár ők csak 50 embert kértek, a magyarok 200-at küldenek, amit nagyon köszön Szijjártó Péternek. - írja a 4 44.hu .

Szlovákiában, két héttel ezelőtt, a meredeken növekvő esetszámokat látva döntöttek a világon gyakorlatilag példátlan tesztelési program mellett, Az országban, ahol a múlt hétvége óta gyakorlatilag kijárási tilalom van, a következő két hétvégén fogják letesztelni több ezer helyszínen antigén-tesztekkel a teljes lakosságot - olvasható a portálon. A szlovák miniszter szerint a magyarok Komáromban, Léván, Nyitrán és a Kassa melletti Tőketerebesen fognak besegíteni.

A 444 pénteken több hazai egészségügyi intézményből és felsőoktatási intézményből is úgy értesült, hogy Szlovákiába toboroznak önkénteseket.  Azt is megkérdezték, hogy nem tartják-e problémásnak, hogy a jelenleg nagyon súlyosan túlterhelt magyar egészségügyi intézmények kisegítése helyett külföldre küldenek szakembereket, de egyik intézménytől sem kaptunk választ egyetlen kérdésünkre sem. Az index.hu szerint a Belügyminisztériumnál mintegy 150 orvost és medikust ezereurós díjazással toboroznak a hétvégére. - írja a napi.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés