Öt menő szombathelyi fotó, amitől szinte felrobbant az Instagram

Így hódítanak a szombathelyiek az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

Van-e annál fontosabb kérdés, mint az, hogy hogyan instáznak a szombathelyiek? Na ugye, hogy nincs. Így aztán kicsit kutakodtunk, hogy aztán meglepődjünk, hogy milyen népszerű posztokkal találkoztunk a városban. Mutatunk belőlük néhányat, hogy ti is megismerjétek, melyek a legmenőbb szelfik, amik a városban készültek.

1

Ha igazán menő akarsz lenni, akkor a legelső lépés az, hogy iszol egy kávét a Balmora teraszán és utána posztolsz egyet az Instára. Szombathely viszonylag új kávézója hamar gyülekezőhelye lett egy csoportnak. Ha szeretnél szeretnél közéjük tartozni, akkor legalább ilyen posztot kell összehoznod.


2

Perl Zoli, a Falco játékosa is népszerű a közösségi oldalakon. Nagyjából akárhol lő egy képet, már ezer felett van a lájkolók száma. Itt éppen a Falco bajnoki serlegével barátkozik egy májusi Instagram-posztjában.


3

Megyünk tovább modjuk a Csónakázótóra. Na ez az a hely, ahol minden szombathelyinek van egy fotója, csak valaki titkolja, van aki posztolja. Ebben az esetben, azt hiszem, elég jó döntés volt a posztolás mellett dönteni, és ez meglátszik a lájkok számán is.


4

Egy tavaszi kép, tavaszi hangulatban, Szombathely főterén. Úgy látszik, megunták a srácok az otthoni kosztot és az újranyitás után berendeltek a Bécsiben pár szendvicset.


5

Ha valamiért nem jönne be a Balmora, de mégis szeretnél a társadalmi ranglétrán továbblépni, akkor igyál egy limonádét a Deckben. Csak ne felejtsd el a kötelező posztot megosztani a követőiddel! Példaként betettük Fannit: ha menő akarsz lenni, légy olyan mint Fanni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra