Itt vannak a nyár utolsó napjai

Szépen fokozatosan átkúszunk az őszbe, úgyhogy elfér az esernyő a táskában.

Jó reggelt! A nyár utolsó napjai ezek... Sok napsütésre számíthatunk, fátyol-, illetve gomolyfelhőkkel. Elsősorban a szöveggel jelzett területen a magasra törő gomolyokból néhány zápor, valamint zivatar is kipattanhat – írja Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Úgyhogy szépen oda is biggyesztették a fotóra, hogy az ország melyik részén készüljenek úgy az emberek, hogy bizony elférjen az az esernyő a táskában.

Országos Meteorológiai Szolgálat

Hozzátették, az északi, északkeleti szél főként a Tiszántúlon megélénkül. A csúcsértékek 26 és 31 fok között várhatók majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás