Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Traktor pótkocsija alá esett biciklivel egy ittas férfi Acsád közelében

A biciklis a traktorvezetőnek köszönheti az életét és félig leszakadt fülcimpával jókat nevetgélt az eseten, amíg el nem vitte a mentő.

Renault traktor tartott Meszlen irányába üres pótkocsival csütörtökön délután. Acsádot elhagyva a traktort vezető férfi egy kacsázó kerékpárosra figyelt fel. A sofőr kis sebességgel, teljesen a menetirány szerinti bal oldalra áthúzódva előzte meg a biciklist, végig figyelve az instabil szerkezeten egyensúlyozó férfit.

A Renault traktor vezetője teljesen a bal oldalra húzódva előzte volna meg az ittas kerékpárost, de az a pótkocsi alá esett
TM/Nyugat.hu

A fokozott figyelem indokolt volt, a biciklis ugyanis hirtelen eltűnt. A traktor vezetője azonnal a fékbe taposott, majd leugrott a munkagépből, hogy megtalálja a kerékpárost.

A pótkeréktartó keret elvágta a férfi fülcimpáját
TM/Nyugat.hu

Sokat nem kellett keresni, két kerék között feküdt, miután nekidőlt a pótkeréktartó keretnek. Ha a traktoros nem figyel rá, akkor a pótkocsi kereke áthajtott volna a férfin.

Az ittas férfi Hercules kerékpárral esett be az őt előző traktor pótkocsija alá
TM/Nyugat.hu

Az ittas biciklist nem hatotta meg túlzottan a baleset, azt mondta, hogy nem kell hívni senkit, neki kutya baja és az italboltból hozott sörei is megmenekültek. Miközben szélesen mosolygott, a fülcimpájából diszkréten csorgott a vér.

Mentő szállította kórházba az ittas kerékpárost
TM/Nyugat.hu

A traktor vezetője - nagyon helyesen - úgy döntött, hogy bejelenti a balesetet. Információnk szerint mire a kerékpáros a mentőbe került, addigra már azt mondta, hogy a traktor elütötte őt.

Traktor pótkocsija alá esett a kerékpáros Acsád és Meszlen között
TM/Nyugat.hu

Bízunk benne, hogy kijózanodása után megérti, hogy a traktoros valójában megmentette az életét a gyors reakciójával és az óvatos előzéssel.

A baleset miatt le kellett állítani egy aratást Kőszeg közelében
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. A baleset miatt egy Kőszeg közeli aratást le kellett állítani, mivel a kombájnból az érintett pótkocsiba került volna a gabona.
Mentő, rendőri kísérettel - ittas okozót szállítanak kórházba
TM/Nyugat.hu

Az ittas kerékpárost a mentők kórházba szállították.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra