Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Traktor pótkocsija alá esett biciklivel egy ittas férfi Acsád közelében

A biciklis a traktorvezetőnek köszönheti az életét és félig leszakadt fülcimpával jókat nevetgélt az eseten, amíg el nem vitte a mentő.

Renault traktor tartott Meszlen irányába üres pótkocsival csütörtökön délután. Acsádot elhagyva a traktort vezető férfi egy kacsázó kerékpárosra figyelt fel. A sofőr kis sebességgel, teljesen a menetirány szerinti bal oldalra áthúzódva előzte meg a biciklist, végig figyelve az instabil szerkezeten egyensúlyozó férfit.

A Renault traktor vezetője teljesen a bal oldalra húzódva előzte volna meg az ittas kerékpárost, de az a pótkocsi alá esett
TM/Nyugat.hu

A fokozott figyelem indokolt volt, a biciklis ugyanis hirtelen eltűnt. A traktor vezetője azonnal a fékbe taposott, majd leugrott a munkagépből, hogy megtalálja a kerékpárost.

A pótkeréktartó keret elvágta a férfi fülcimpáját
TM/Nyugat.hu

Sokat nem kellett keresni, két kerék között feküdt, miután nekidőlt a pótkeréktartó keretnek. Ha a traktoros nem figyel rá, akkor a pótkocsi kereke áthajtott volna a férfin.

Az ittas férfi Hercules kerékpárral esett be az őt előző traktor pótkocsija alá
TM/Nyugat.hu

Az ittas biciklist nem hatotta meg túlzottan a baleset, azt mondta, hogy nem kell hívni senkit, neki kutya baja és az italboltból hozott sörei is megmenekültek. Miközben szélesen mosolygott, a fülcimpájából diszkréten csorgott a vér.

Mentő szállította kórházba az ittas kerékpárost
TM/Nyugat.hu

A traktor vezetője - nagyon helyesen - úgy döntött, hogy bejelenti a balesetet. Információnk szerint mire a kerékpáros a mentőbe került, addigra már azt mondta, hogy a traktor elütötte őt.

Traktor pótkocsija alá esett a kerékpáros Acsád és Meszlen között
TM/Nyugat.hu

Bízunk benne, hogy kijózanodása után megérti, hogy a traktoros valójában megmentette az életét a gyors reakciójával és az óvatos előzéssel.

A baleset miatt le kellett állítani egy aratást Kőszeg közelében
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. A baleset miatt egy Kőszeg közeli aratást le kellett állítani, mivel a kombájnból az érintett pótkocsiba került volna a gabona.
Mentő, rendőri kísérettel - ittas okozót szállítanak kórházba
TM/Nyugat.hu

Az ittas kerékpárost a mentők kórházba szállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra