Azonnal meghalt az ittas robogós bukósisak nélküli utasa

Sótony és Ikervár között hajtott árokba.

Információnk szerint egy autós fedezte fel az árokba csapódott robogót, mellette két férfival, akik közül az egyik mozdulatlanul feküdt. A segélyhívásnál véletlenül egy másik utat nevezett meg a bejelentő, ami miatt rossz helyen keresték a balesetet szenvedetteket.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset Meghalt a segédmotoros-kerékpár utasa Ikervárnál egy balesetben 2022. May 14. 06:31 történt pénteken késő este Ikervár és Sótony között a 8441-es úton.
A robogó az árokban - az utas a helyszínen életét vesztette
TM/Nyugat.hu
Egy Honda robogó haladt Sótony irányába, amikor eddig tisztázatlan okból a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, kis távolságra elhajtott egy "egyenetlen úttestre" figyelmeztető jelzőtábla oszlopa mellett, majd árokba csapódott.
A robogó eddig ismeretlen okból tért le az útról - az ittas vezető könnyű sérülést szenvedett, utasa meghalt
TM/Nyugat.hu
A robogó utasa, egy férfi nem viselt bukósisakot és a helyszínen életét vesztette az elszenvedett sérülések következtében.
A bukósisakot viselő ittas vezető könnyű sérülést szenvedett - bukósisak nélküli utasa a helyszínen meghalt
TM/Nyugat.hu
A Honda vezetője információnk szerint vezetői engedéllyel nem rendelkezett és ittas volt. Rajta volt bukósisak a balesetkor és az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.
A terelőkúpnál tért le az úttestről a robogó - a bukósisak nélküli utas a helyszínen életét vesztette
TM/Nyugat.hu
Információnk szerint a balesetet egy autós jelentette be, aki felfedezte az árokba csapódott robogót és a mozdulatlan férfit.
A bukásnál az utas életét vesztette Sótony közelében
TM/Nyugat.hu
A bejelentés azonban az Ikervár és Sárvár közötti 8701-es útra érkezett, ezért a mentők és a rendőrök először ezen az útszakaszon keresték a baleset helyszínét.
Helyszíni szemle halálos kimenetelű balesetnél, Sótony és Ikervár között
TM/Nyugat.hu
A helyszíni szemle ideje alatt nem volt szükség teljes útlezárásra az éjszaka rendkívül kis forgalmú úton.
Helyszínelő (j.) és igazságügyi szakértő éjszaka, a halálos kimenetelű baleset helyszínén
TM/Nyugat.hu
Egy helyszínre érkező ismerős elmondása alapján a két férfi az ÖTE Ikervár FC - Kőszegi Lóránt FC labdarúgó mérkőzés után megünnepelte a hazai csapat hét gólos győzelmét.
A robogó utasa a helyszínen életét vesztette - nem viselt bukósisakot
TM/Nyugat.hu
Az, hogy az utasát bukósisak nélkül szállító, vezetői engedéllyel nem rendelkező  járművezető alkoholt fogyasztott a halálos baleset előtt, akár letöltendő börtönbüntetést is jelenthet a számára és együtt kell élnie azzal a tudattal, hogy hozzájárult ismerőse halálához. Ennek megértéséhez ajánljuk az alábbi összeállítást .
- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra ! -

Halálos baleset Sótony és Ikervár között - meghalt az ittas robogós bukósisak nélküli utasa

112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló