Ágynemű közé rejtette a szajrét

13 millió forintnyi hamisítványt találtak a NAV-osok.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai tizenhárommillió forint értékű hamis ruhát és táskát találtak egy autóban Komárom-Esztergom megyében – írják lapunkhoz is eljuttatott közleményükben.

A pénzügyőrök egy bolgár kocsit ellenőriztek az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán. A csomag- és utastér átvizsgálásakor az ágyneműhuzatok között különféle márkajelzésű, például Louis Vuitton-, Adidas-, Nike-, Hugo Boss-, Gucci-ruhákat és -táskákat találtak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

A NAV munkatársai a tizenhárommillió forint értékű szállítmányt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt feljelentést tettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek