Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba ment és nem tudott kijönni belőle - Azt mondta, előtte eleget ivott

Figyelemre méltó jelenetek zajlottak Gyöngyösfalu határában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az autót vezető középkorú férfi jobbra szeretett volna kanyarodni a 87-es főútra, de helyette áthajtott az úton és az árokba fordult. A tervéről azonban nem tett le, és kipörgő kerekekkel próbált kihajtani az árokból - jelentette kollégánk a helyszínről.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A baleset Gyöngyösfalu határában, a Pavilon sor Szombathely felőli oldalán történt. A Ford sofőrje az egyik pavilonnál vásárolt valamit, majd ezután próbált visszatérni a 87-es főútra, de nem járt sikerrel.

112press.hu
112press.hu

A Ford áthajtott a főúton, majd jobbra kanyarodás közben belehajtott az árokba. A sofőr hiába nyomta a gázt, hogy visszatérjen az úttestre, az autó a töltés tetejénél elakadt és kipörgött a kereke.

112press.hu
112press.hu

Ekkor ment oda egy orvos a férfihez, hogy megnézze, jól van-e, és a helyeslő válasz ellenére úgy gondolta, hogy nem ártana megnézetni. Közben érkezett egy szabadnapos tűzoltó, aki áramtalanította a Fordot.

112press.hu
112press.hu

Mindezt a sofőr még tréfásan fogadta, és viccesen megjegyezte, hogy nincs semmi baj,a és ivott ma már eleget. Az utóbbi kijelentést a kiérkező helyszínelők szondája alá is támasztotta, így a férfit vérvételre előállították.

112press.hu
112press.hu

A jármű forgalmi akadályt nem képez, így nem szállították el a helyszínről. A Magyar Közút munkatársa egy narancssárga villogóval kiegészített figyelmeztető táblát helyezett ki az út szélére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés