Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Frissen vásárolt Audival borult le a töltésről ittas sofőr Répcelaknál

Nyáron szerezte volna meg a vezetői engedélyét, most rendőri kísérettel szállították kórházba.

A nyomok alapján az Audi Répcelak felől Nick irányába tartott, amikor egy jobbra ívelő kanyar után a sofőr a kezdődő szalagkorlát mellett letért az útról, egy ideig a szalagkorlát másik oldalán haladt az egyre magasabb töltésen, majd az autó a mélybe gurult, a tetején átfordulva.

Üres volt a roncs, a sofőr később előkerült
TM/Nyugat.hu

A helyszínre érkező tűzoltók első jelentésében az szerepelt, hogy a gépjármű üres. Ez két dolgot jelenthet jellemzően egy friss balesetnél. Az egyik, hogy az autóban tartózkodók ki tudtak szállni,a másik lehetőség pedig az, hogy a sofőr kiesett a gépkocsiból a boruláskor.

A szalagkorlát rossz oldalán hajtott az Audi vezetője
TM/Nyugat.hu

A környék átkutatásának megkezdése előtt azonban a sötétből előkerült egy fiatalember, aki az Audi sofőrjeként azonosította magát. Róla kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, bár már nem sok idő kellett volna hozzá, hogy megszerezze az alapvető vezetői képességek meglétét igazoló dokumentumot. Erre a balesete után valószínűleg hosszabb ideig várnia kell majd, hiszen jó eséllyel eltiltják a vezetéstől.

Az Audi vezetője ittas volt és vezetői engedéllyel sem rendelkezett
TM/Nyugat.hu

A huszonéves férfi azzal sem javított a helyzetén, hogy ittasan ült a volán mögé. A türelmetlen sofőr néhány napja vásárolta az Audit és feltehetőleg azt gondolta, hogy semmi baj nem történhet, ha a munkahelye és az otthona közötti rövid távot autóval teszi meg, este. Tévedett. Másnak kárt, sérülést valóban nem okozott, de a nyomok alapján ez nem rajta múlt.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A mentők kivizsgálásra a szombathelyi kórházba szállították a sofőrt. A mentőautót rendőrautó kísérte.

A sofőr ki tudott szállni a roncsból
TM/Nyugat.hu

A roncsot répcelaki tűzoitók vontatták ki egy mezőgazdasági útra a töltés aljról. Elszállításáról már a tulajdonos gondoskodhat.

rl14
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló