Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Valamivel, valahol ütközött az ittas sofőr Mazdája Szombathelyen, de maga sem tudta, mikor és hol történt

Egyelőre nem tudni, mivel ütközött az a sérült elejű Mazda személyautó szombaton hajnalban, amely Szombathelyen, a Kárpáti Kelemen utcában állt meg.

A mentők vérvételre kórházba szállították azt a férfit, aki egy megrongálódott elejű Mazda személyautót vezetett Szombathelyen, a Kárpáti Kelemen utcában, szombaton hajnalban.

Az ittas sofőr nem tudta, hogy minek ütközött, de azt sem, hogy mikor és hol
TM/Nyugat.hu

Az ittas sofőr nem tudta megmondani, mikor és minek hajtott neki az autójával, így reggel elképzelhető, hogy valakit meglepetés ér Szombathely környékén, amikor szembesül megrongálódott vagyontárgyával. Ha így történik, akkor az esetet jelezze a rendőrségnek, hátha a bódult sofőr memóriája is kitisztul.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló