Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ittas ukrán vendégmunkás gyújthatott fel két autót Sárváron - vérnyomon mentek a rendőrök

Egyelőre nem tudni, miért, azon kívül, hogy csontrészeg volt.
Ahogyan arról már reggel beszámoltunk , két gépjárműtűzhöz is riasztották rövid időn belül a sárvári tűzoltókat. Mindkét esetnél parkoló autó lángolt.
Éghető folyadékot vett a benzinkúton, majd felgyújtott vele két autót a részeg férfi Sárváron
TM/Nyugat.hu

Először a Shell  benzinkút és egy autójavító műhely mellett kapott lángra és égett ki egy Ford, majd a Petőfi lakótelepen, a Sága előtti parkolóban égett ki egy BMW.

A Fordban aznap cseréltek volna alkatrészt
TM/Nyugat.hu
A 112Press információja szerint egy erősen ittas ukrán férfi a közeli benzinkútra ment be és egy motormosó folyadékot vásárolt (remélhetőleg nem saját fogyasztásra). Néhány perc múlva már lángolt a Ford.
Kiégett az ittas férfi által felgyújtott Ford Sárváron
TM/Nyugat.hu
A személyautó tulajdonosának a testvére munkába ment, amikor látta, hogy ég a jármű. A Fordba ma szereltek volna új alkatrészt, ezért állt a szerviz előtt. Pech, hogy nem kerítésen belül állt, mert arra elvileg vonatkozna az autójavító cég biztosítása. Az ukrán férfi ezután a SÁGA előtt gyújtott fel egy parkoló BMW-t a Szaput sétánynál. A tűzben egy nagy fa is megégett.
A BMW rosszkor volt rossz helyen
TM/Nyugat.hu
Személyi sérülés is történt, ugyanis a gyújtogató megsebesült, amikor betörte az autó ablakát.  A férfi vért csöpögtetve tántorgott a lakásához, összevérezve a bejárati kaput is.
Vérnyom segítette a rendőrök munkáját
TM/Nyugat.hu
A rendőrök pontosan tudták követni a nyomát és őrizetbe vették a még mindig erősen részeg, sebesült férfit.
Vérnyomok Sárváron
TM/Nyugat.hu
A gyújtogató útvonalán több biztonsági kamera is rögzíthette a tettest. Úgy tudjuk, a rendőrök több vállalkozástól is bekérték a felvételeket.
A gyújtogató megsérült a BMW felgyújtásakor
TM/Nyugat.hu
Kiégett BMW Sárváron - ittas vendégmunkás gyújthatta fel
TM/Nyugat.hu
A gyújtogató véletlenszerűen gyújtotta fel a járműveket Sárváron
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra