"Ha rendőrt akarnak hívni, adjanak öt percet, amíg eltűnök" - kérte az összetört autó vezetője

Azt is elismerte a szemtanúknak, hogy sokat ivott. Az autó Acsádon ütközött egy betonhíd szélének.

Vasárnap reggel Acsádon ütközött egy beton áteresznek egy autó. A kocsi eleje csúnyán összetört, a szélvédő felső részén látszik, hogy a sofőr erősen beütötte a fejét.

TM/Nyugat.hu

Az autó vezetője vérző fejjel szállt ki a kocsiból, a szemtanúkat arra kérte, ne hívjanak rendőrt. De ha mégis hívnak, akkor adjanak neki öt percet, amíg eltűnik, mert sokat ivott.

A férfi el is tűnt, a rendőrök azóta több helyen is keresték, egyelőre eredménytelenül.

TM/Nyugat.hu

A rendőrség a rendszám alapján azonosította a gépjármű tulajdonosát és meg is keresték a férfit, aki otthon aludt az ágyában. Az gyorsan kiderült, hogy a feje nem vérzik és a személyleírás sem illik rá.

A tulajdonos elmondta a rendőröknek, hogy a néhány hónapja vásárolt autóját kölcsön adta és megnevezte azt a személyt is, aki az autót vezethette. Rá már illet a tanúk által adott személyleírás.

TM/Nyugat.hu

A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt az érintett szakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló