Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vádat emeltek az ittas vezetők ellen

Terelőszigetnél előző Lancia, felborult fűnyíró traktor.

A balesetek okozóiról a szonda megfújásakor kiderült, hogy ittasan vezettek. Az egyik jármű közlekedésre alkalmatlan állapotban volt, a fékpedál rossz beállítása miatt. Nem a vezetőn múlt, hogy a kistraktor nem ütközött szemből érkezőnek, miután a lejtőn a traktorvezető kiesett az ülésből az úttest mellé.

A Szombathelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés  bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki enyhe fokban ittasan vezette a gépkocsiját Nádasdon, 2021. áprilisában.

A vádirat szerint a vádlott lakott területen, több mint 90 km/h sebességgel, a záróvonalat átlépve előzött meg egy traktort , majd összeütközött a traktor előtt haladó, az útkereszteződésben a balra kanyarodást már megkezdő személyautóval.
Ittas sofőr okozott sérüléses balesetet Nádasdon
TM/Nyugat.hu

A kanyarodó jármű vezetője és egyik utasa súlyos, másik utasa pedig könnyű sérülést szenvedett a balesetben.

https://www.facebook.com/watch/?v=511254430242888

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Leesett a fűnyíró traktorról az ittas vezető

A Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki enyhe fokban ittasan vezetett egy fűnyíró kerti traktort és a hozzákapcsolt pótkocsit Felsőcsatáron, 2021. augusztusában.

Leesett a kistraktorról az ittas vezető, felborult a jármű a felsőcsatári lejtőn
TM/Nyugat.hu
A vádirat szerint a vádlott áttért a baloldalra egy kanyarban, majd kiesett a traktor üléséből . A vezető nélkül maradt jármű megtett még 74 métert irányítás nélkül, mielőtt beborult a vízelvezető árokba.
Leesett a kistraktorról az ittas vezető, felborult a jármű a felsőcsatári lejtőn
TM/Nyugat.hu

A jármű alkalmatlan volt a közlekedésre, mert rosszul állították be a fékpedálját. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Leesett a kistraktorról az ittas vezető, felborult a jármű a felsőcsatári lejtőn
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló