Ittasan verte fejbe a kutyáját egy férfi Vas megyében

Most bíróság elé áll.

Állatkínzás miatt emelt vádat a Sárvári Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 októberében a kutyáját – ittasan – többször fejbe verte egy kalapáccsal. Az ügyészség közleménye szerint a vádlott ezen indokolatlan bántalmazása az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

A járási ügyészség elzárás büntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló