Ittasan vezette a lopott autót, ráadásul még balesetezett is vele Szombathelyen

Az ügyészség eltiltaná a vezetéstől a férfit.

Jármű önkényes elvétele és ittas vezetés miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a húszas éveiben lévő férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023 augusztusában Szombathelyen jogtalanul, a jármű tulajdonosának engedélye nélkül elvett egy személyautót, azzal vezetői engedély nélkül, közepes fokban ittasan közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatni akarták. A vádlott továbbhajtott az autóval a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére, lehaladt az úttestről és nekiütközött egy szabályosan várakozó személygépkocsinak.

A járási ügyészség a vádlott közúti járművezetéstől eltiltását is indítványozta, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló