Itthon építené újjá karrierjét Hujber Ferenc

Felnőttfilmes párját is bemutatta a nyilvánosság előtt.

A szombathelyi származású Hujber Feri párja, Szőke Krisztina a Story magazinnak adott interjút, ezzel először bemutatkozva a nyilvánosságnak mint a színész kedvese. Kiderült, hogy 2017-ben találkoztak először, akkor Hujber ráírt a Facebookon, aztán találkoztak.

Szőke először három-négy hónapig halogatta a randizást Hujberrel, de 2017 nyarán együtt kezdték meg közös életüket Londonban. Hujber már abban az évben megkérte a nő kezét: „Soha nem felejtem el. Egy Starbucksban ültünk, amikor Feri leguggolt az utcára néző ablak elé, és feltette a kérdést”.

Hujber Feri
Nyugat.hu

Könnyen lehet, hogy már itthon, mert Magyarországon képzelik a jövőjüket. "Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés. Aztán majd meglátjuk." - mondta a feleség a lapnak.

Krisztina régen felnőttfilmekben szerepelt, erről Hujber is tud, nincs köztük tabu, mondja Szőke. A nő elmondása szerint Hujber ma sem tartja monogámnak magát. Született egy közös fiuk is, Regő, aki már lassan hároméves.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű