Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Izraeli harci gépek támadtak szíriai célpontokat

Izraeli harci repülőgépek szíriai célpontokat támadtak kedden – jelentette a helyi sajtó és egy megfigyelő szervezet.

A szíriai állami média szerint a Libanon fölött nagy magasságban haladó repülőgépekről több rakétát indítottak a kormány ellenőrzése alatt álló területre az ország középső és nyugati vidékén, Hama és Tartúsz tartományban. Egy ember életét vesztette, négyen megsebesültek, de öt rakétát sikerült lelőni. A SANA szíriai hírügynökség szerint szíriai katonai állásokat ért támadás alkonyatkor.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű aktivistahálózat robbanásokról adott hírt a két helyszínen, ahol szerinte iráni katonai létesítmények vannak. A szervezet anyagi károkról tud.

Izrael kormánya a múlt héten leszögezte, hogy meg fogja akadályozni Irán katonai jelenlétének megszilárdulását Szíriában.

(MTI)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra