Eddig: 519 863 / 3 000 000 Ft, 37 támogató. Még10nap.
Légy része az igazságnak!

Tragédiához is vezethet, hogy nincs járda az utcában

A gyalogosok attól félnek, hogy elgázolják őket, a járművezetők meg attól, hogy elgázolnak valakit a szombathelyi Móricz utcában.

A szombathelyi Móricz Zsigmond utcában nincsen járda. Se az egyik, se a másik oldalon. Az utca egy ugrásnyira található a belvárostól. Az utcának számos háza és lakója van. A lakók, mivel nincsen járda, az úttesten kénytelenek közlekedni. Az úttesten azonban közlekednek autók, motorkerékpárok és biciklik is. Ha az úttestet egy időben használják gyalogosok, autósok és kerékpárosok, nagyon veszélyes a Móricz utcában közlekedni. A gyalogosok attól félnek, hogy elgázolják őket. A járművezetők meg attól, hogy elgázolnak valakit. Ezért nagyon óvatos mindenki. Különösen sötétedés után. Baleset eddig szerencsére nem történt.

Móricz Zsigmond utca
Egy ugrásnyira a belvárostól
Bonyhádi Zoltán

Az úttest amúgy nagyon rossz állapotban van. Kátyúk, gödrök mindenfelé. Azt, hogy miért nincsen járda, csak a jóisten tudja. S azt is, hogy miért ilyen rossz az úttest állapota. A lakók többször is megkeresték az illetékeseket. Arra kérték őket, hogy építtessenek járdát, és javítassák meg az úttestet. Nem történt semmi. Évekkel ezelőtt aláírásokat is gyűjtöttek a lakók. Hiába. Annyit értek csak el, hogy az útjavítók néha betömködik a kátyúkat. A gödrök azonban néhány hónap elteltével újra megjelennek. A lakók most már nem is fordulnak az illetékesekhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra