Járdára sodródott és fát döntött a Laguna Szombathelyen - koccanások

Járdára sodródó Renault, kamion elé hajtó Opel, stop táblát figyelmen kívül hagyó Peugeot. Szombathelyi koccanások, képekkel.

Kitolatott az útra, majd váratlanul balra húzta a kormányt egy VW Polo sofőrje Szombathelyen a Szelestey utcában. Közben azonban már mellé ért egy Renault Laguna, amivel érintőlegesen ütközött. A Renault leszaladt az útról, kidöntött két fémrudat és egy fát, majd a falnak ütközve állt meg. Szerencsére az érintett járdaszakaszon éppen senki nem járt. Személyi sérülés nem történt.

Szerencsére senki nem sétált a járdán
Szerencsére senki nem sétált a járdán
Tánczos Mihály

A Rohonci úton egy kamion tartott Olad felé, amikor jobbról egy Opel vágott elé a Váci utcából és ütköztek. A méretkülönbség ellenére itt sem történt sérülés. A balesetet az elsőbbség meg nem adása okozta. A Váci utca forgalmára stop tábla vonatkozik a Rohonci út kereszteződésében.

A monstrum már nem tudott megállni
A monstrum már nem tudott megállni
Tánczos Mihály

A Paragvári út - Bartók körút kereszteződésében egy Peugeot sofőrje hagyta figyelmen kívül a Stop táblát és egy VW oldalának ütközött.

Nem adott elsőbbséget a zöld Peugeot
Nem adott elsőbbséget a zöld Peugeot
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló