Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

500 darab gyorsteszt érkezett Szombathelyre, az orvosok kapják

Elkezdték a közterületek fertőtlenítését.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett 500 darab, a Covid-19 kimutatására szolgáló gyorsteszt, amit az önkormányzat rendelt. A Védekezést Segítő Tanács megbeszélésén ezekből már ma kaptak a szombathelyi egészségügyi alapellátásban dolgozó háziorvosok, gyermekorvosok és fogorvosok, valamint a szociális ellátásban dolgozók. A cél az, hogy azokat védjék, akik a frontvonalban harcolnak a vírussal – közölte a városháza hétfő délután.

Bonyhádi Zoltán / szombathely.hu

Nemény Andrés polgármester kezdeményezte a Volánbusznál, hogy az egészségügyi dolgozók a szombathelyi helyijáratos buszokon ingyen utazhassanak, és ezzel is megkönnyítsék a munkába járásukat.

Bonyhádi Zoltán / szombathely.hu

Azt is bejelentették, hogy megkezdődött Szombathelyen a közterületek fertőtlenítése, ez elsősorban a forgalmas helyeket, illetve buszmegállókat érinti.

Bonyhádi Zoltán / szombathely.hu

„A városvezetés továbbra is mindent megtesz a koronavírussal szembeni harc érdekében, a szombathelyiektől ismételten azt kérik, hogy a jó idő ellenére is lehetőség szerint maradjanak otthonaikban, a kijárási korlátozásoknak megfelelően csak akkor menjenek emberek közé, ha az feltétlen szükséges. Ebben az esetben mindenképpen használják, hordják a minden szombathelyi háztartásba eljuttatott maszkokat, amivel a vírus továbbadása akadályozható meg, illetve az, hogy vírussal szennyezett kézzel az arcunkra juttassuk azt” – zárul a városháza közleménye.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra