Annyira ne örüljünk a jó időnek, jön a jégeső meg a hidegfront

Változékony lesz az idő, annyi fix, a részletekért pedig kattintson!

A vasárnap reggel még enyhe lesz, 7 és 14 fok közti értékekkel. A délnyugati szél fokozatosan megélénkül, ezzel együtt záporokra, zivatarokra is számítani kell. A nappali csúcshőmérsékletek 20 és 25 fok körül alakulnak. Esernyőre tehát szükség lesz, a pulóverre már kevésbé.

Az elkövetkező néhány nap időjárása
Időkép.hu

Hétfőn marad a szeles időjárás, ennek ellenére meleg lesz. Hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a hőmérő higanyszála a legmelegebb órákban elérheti akár a 26 fokot is. Azonban az esernyőre ismét szükség lesz, futó zápor, zivatar bármikor kialakulhat.

A keddnek fogunk a legkevésbé örülni, ugyanis jön a hidegfront. A viharos északnyugati szél hamar lehűti a kedélyeket és a levegőt, a nappali maximumok 12 és 14 fok közt várhatóak, szóval, ha sál és sapka nem, de egy pulóver azért majd kelleni fog, ahogy az esernyő is, mivel eső, jégeső, zápor és zivatar várható.

Adatok forrása: Időkép.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás