Zápor, zivatar, jégeső és ítéletidő várható!

A hirtelen jött nyarat zord, őszi időjárás váltja. Hogy milyen idő lesz Pünkösdkor, a hajtás után megmutatjuk.

Északkeleten megnövekszenek a gomolyfelhők, és ezeken a tájakon zápor, zivatar és jégeső várható, viharos erejű széllel. Nagyjából ez lesz a helyzet a hét hátralévő részében is, így pünkösdkor is szeles, borult, esős időre lehet számítani. A hőmérsékleti maximumok 17-19 Celsiusfok körül alakulnak majd, míg a minimumok 8 fok körül lesznek. A lehűlés és az esős idő a jövő hét végéig kitarthat, tehát érdemes esernyővel elindulnunk reggelente az elkövetkező pár napban.

Időjárás előrejelzés
Időkép.hu
Nyugat-Magyarország hőtérképe, a zöld zivatargóc a határ felé tart
Időkép.hu
Az esőfelhők betörése a Kárpát-medencébe
Időkép.hu

Címlapkép és adatok: Időkép.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás