Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jégesővel érkezett meg Kőszegre a vihar

A piros foltok útjában célszerű a kocsikkal fedezékbe állni, illetve pl. szabadtéri kirándulás esetén védett helyet keresni a vihar idejére. Kőszegre olvasónk jelzése alapján jéggel, de mellette szerencsére nagy esővel kopogott be az egyik ilyen góc.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Nyugat.hu

Ternyák Péter videója Kőszegen készült, ahová bőséges esővel érkezett a jégeső. A városban így most a pocsolyák kerülgetése okoz gondot és nem a jég által levert növényi törmelékek takarítása. 1:33-nál látszik az is, hogy elektromos kerekesszékkel sem egyszerű a hazajutás felhőszakadás után.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Többen jelezték, hogy tűzoltók vonulnak Kőszegheegyelján. Utánakérdeztünk: Velemben egy háztetőt bontott meg a szél és egy fa dőlt épületre. Kőszegen a rendőrkapitányság pincéjébe tört be a víz, Kőszegdoroszlónál pedig személyautó sodródott le az útról. Személyi sérülésről eddig nincs információnk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időjárás

Hirdetés