Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jobbik: Idegen titkosszolgálatok a Fidesz szolgálatában

A Jobbik közleménye

Ha igazak azok a sajtóinformációk, amelyek szerint az izraeli titkosszolgálatokkal összefüggésbe hozható személyek magyar állampolgárok elleni akciót követtek el a Fidesz politikai szándékának megfelelően, akkor az Alkotmányvédelmi Hivatal és az azt felügyelő belügyminiszter súlyos mulasztást követett el. Tisztázni kell, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal az első jelzés után milyen lépéseket tett, miért nem védte meg a hozzájuk forduló magyar állampolgárokat, s milyen jelentést készített a belügyminiszter számára. Az Alkotmányvédelmi Hivatalnak arra is válaszolnia kell, hogy fő tevékenysége, az idegen titkosszolgálatok tevékenységének elhárítása érdekében mit tett meg és mit mulasztott el.

Vizsgálta-e, hogy milyen kapcsolat van a Fidesz és az izraeli titkosszolgálatokkal kapcsolatba hozott biztonsági cég emberei között? Vizsgálta-e hogy ezekhez az információkhoz hogyan jutott hozzá Bayer Zsolt és a Fidesz több politikusa? A belügyminisztériumnak választ kell adnia arra, hogy mire utasította az általa vezetett titkosszolgálatokat. A napvilágra került információk megmagyarázzák, hogy a Fidesz miért szabotálja hónapok óta a nemzetbiztonsági bizottság munkáját, s hogy miért lehetetlenítik el a titkosszolgálatok parlamenti kontrollját. Úgy tűnik, a kormánypárt ismét azzal vádol másokat, amit ők maguk követtek el.

Mirkóczki Ádám
a Jobbik szóvivője
a nemzetbiztonsági bizottság tagja

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek