Joe Bidennel fényképezkedett Novák Katalin

A köztársasági elnök az ENSZ közgyűlésén találkozott az amerikai elnökkel.

Az ENSZ közgyűlésén találkozott Novák Katalin és Joe Biden. A magyar köztársasági elnök Facebook-oldalán osztott meg egy fényképet arról, ahogy kezet fog az amerikai elnökkel, mellettük pedig Jill BIden amerikai first lady áll – vette észre a hvg.hu.

Joe Biden - Novák Katalin
Facebook

Hogy beszéltek-e valamiről külön is, arról Novák Katalin nem írt, csupán annyit tett közzé: „Az ENSZ Közgyűlés margóján találkoztam Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok elnökével és feleségével, Jill Bidennel is.” - írja a MaNcs .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t