Jogfosztott lett Deutsch Tamás a néppárti frakcióban

133 igen és 6 nem szavazat mellett elfogadta az Európai Néppárt (EPP) frakciója Deutsch Tamással, a FIDESZ-KDNP képviselőjével kapcsolatos szankciókat.

A döntés alapján azonnali hatállyal elveszik Deutsch Tamás lehetőségét attól, hogy felszólaljon az Európai Néppárt frakciójának időkerete terhére, illetve a frakció jelentéstevője sem lehet, ahogy más formális pozíciót sem vállalhat - írja a Magyar Hang .

A lap felhívta a figyelmet arra, hogy van, aki szerint ez a konstrukció is annyira megalázó lehet számára, hogy nem marad más választása, mint önként kilépni.

Korábban mintegy 40 képviselő Deutsch kizárását kezdeményezte az Európai Néppárt frakciójából. Mindezt azért, mert a fideszes politikus két tévéinterjúban is arról beszélt, hogy Manfred Weber frakcióvezető egyik kijelentése a náci Gestapo és a magyar kommunista titkosrendőrség, az ÁVO módszereire emlékeztetnek - emlékeztet a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet