Jogosítvány nélkül vezetett, lekapcsolták, majd megismételte az egészet

Évekre eltiltották a vezetéstől, de ez nem zavarta.

Sárvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett Rábapaty külterületén 2024 áprilisában. Nem mellesleg azért tiltották el évekre a vezetéstől, mert 2023 novemberében is úgy vezetett, hogy eltiltották már a járművezetéstől.

A vádlott cselekményével megszegte a KRESZ azon rendelkezését, miszerint járművet az vezethet, aki a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes vezetői engedéllyel vagy az engedély-nyilvántartásba bejegyzett vezetési jogosultsággal rendelkezik.

A járási ügyészség elzárás és (ismételt) járművezetésétől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek