Jöhet este a Mikulás, nem koronavírusos

A mentők találkoztak vele, és letesztelték.

Az Országos Mentőszolgálat a saját Facebook-oldalán „kiszivárogtatott” egy hangfelvételt, amely szerint egy mentőhelikopter személyzete nemrég azonosította a Mikulás szánját az ország légterében – szúrta ki a 24.hu .

A nyilvánvalóan vicces videón a mentőhelikopter vezetőjének és a fődiszpécsernek az előre megírt beszélgetése hallható, amelybe később egy másik munkatárs is bekapcsolódik.

Kiderül, hogy a Mikulást a mentőszolgálat munkatársai már letesztelték koronavírusra, amelynek során mind a gyorsteszt, mind a PCR-teszt negatív eredményt hozott, így járványügyi szempontból nincs akadálya annak, hogy az előttünk álló éjszakán az ajándékokat kiszállítsa.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű