Jön az okosgyűrű - nagyon várjuk

A Samsung rukkol elő vele.

A társaság legújabb viselhető eszköze a Samsung Galaxy Ring okosgyűrű, az egészséget nyomon követő funkciókkal, többek között pulzusszám- és alvásfigyeléssel indul, és a felhasználóknak egy pontszámot is ad arról, mennyire állnak készen az előttük álló napra – írja a Portfolio.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A szenzorokkal felszerelt gyűrű képes lesz mérni a pulzusszámot, a légzésszámot, az alvás közben végzett mozgás mennyiségét, és azt az időt, amíg az ember elalszik, ha már ágyban van.

Okosgyűrű
Samsung

Emellett képes lesz arra, hogy a felhasználónak egy "vitalitási pontszámot" adjon, amely "adatokat gyűjt a fizikai és szellemi frissességről, és bemutatja, mennyire lehet produktív aznap az illető". A funkció a Samsung Health alkalmazáson keresztül lesz elérhető.

A gyűrű idén kerül forgalomba, de az indulás dátuma és a gyűrű ára még nem ismert. A vállalat fontolgatja, hogy a gyűrűt az okostelefonokhoz hasonlóan érintés nélküli fizetésre is alkalmassá teszi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek