2021-ig Jordán Tamás a Weöres Sándor Színház igazgatója

A szombathelyi közgyűlés hamar lezavarta a színházigazgató ügyét.

A mai közgyűlésen tárgyalták Jordán Tamás színházigatói pályázatát. Korábban egészen komoly port kavart a színház ügye. Jordánnak ugyanis kihívója akadt Dér András személyében, aki arra hivatkozva, hogy pályázatát kiszivárogtatták, visszalépett, ám Jordánt ennek ellenére nem választották meg, és csak egy éves ideiglenes megbízást kapott.

Ma került ismét napirendre a színházigazgatói pályázat. Bár korábban Eperjes Károly is belengette, hogy indul a székért, végül Jordánon kívül más nem nyújtott be pályázatot.

Jordán újabb ciklust tölthet el a színház élén
Vágvölgyi Bálint

A közgyűlésen szót kért Dr. Takátsné Dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, aki korábban azt mondta, hogy személyesen ellenőrizné szakmailag a színház munkáját, és aki elismerősen szólt Jordánról és a pályázatáról, valamint a színház eddigi munkájáról.

A grémium most egyhangúlag szavazta meg Jordánt, megbízatása 2021 január 31-ig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra