Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2021-ig Jordán Tamás a Weöres Sándor Színház igazgatója

A szombathelyi közgyűlés hamar lezavarta a színházigazgató ügyét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai közgyűlésen tárgyalták Jordán Tamás színházigatói pályázatát. Korábban egészen komoly port kavart a színház ügye. Jordánnak ugyanis kihívója akadt Dér András személyében, aki arra hivatkozva, hogy pályázatát kiszivárogtatták, visszalépett, ám Jordánt ennek ellenére nem választották meg, és csak egy éves ideiglenes megbízást kapott.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ma került ismét napirendre a színházigazgatói pályázat. Bár korábban Eperjes Károly is belengette, hogy indul a székért, végül Jordánon kívül más nem nyújtott be pályázatot.

Jordán újabb ciklust tölthet el a színház élén
Vágvölgyi Bálint

A közgyűlésen szót kért Dr. Takátsné Dr. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, aki korábban azt mondta, hogy személyesen ellenőrizné szakmailag a színház munkáját, és aki elismerősen szólt Jordánról és a pályázatáról, valamint a színház eddigi munkájáról.

A grémium most egyhangúlag szavazta meg Jordánt, megbízatása 2021 január 31-ig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés