Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Osztrák és sárvári adományok csokival és mackóval

Osztrák egyesület és cikkünk nyomán sárvári ruhakereskedő is adományozott a szombathelyi otthonnak.

Korábban írtunk arról, hogy a büki Mackó Kuckó Több ezer plüssmackóval él a 49 éves férfi 2012. October 10. 09:07 tulajdonosa játékokkal lepte meg Ez a nevetés mindent megér - macik a fogyatékkal élőknek 2013. February 06. 18:54 a Johanneum Evangélikus Diakóniai Központ lakóit, vagy épp a kórház gyerekosztályán járt a Mikulással Van zsákomban minden jó: infúziósállvány, kismackó 2012. December 21. 12:38 . Az utóbbi időben sikerült együttműködni a Pannonische Tafel osztrák egyesület, akik számtalan ruhát küldtek jótékony célra, illetve a játékajándékozásról szóló cikkünk megjelenése után a sárvári Robi-tex áruház is több száz, válogatott ruhát ajánlott fel a Gencsapáti Gyermekotthon és a Johanneum központ számára.

Csütörtökön délután nagy öröm volt a Johanneum Központban, ahol ruhákat és több táskányi édességet adott át a nagy mackó a bentlakóknak. A központ szívesen fogad minden felajánlást, de az elnyűtt ruhákkal ők sem tudnak mit kezdeni, így csak olyan felajánlásokat várnak, amiket magunk is felvennénk, használnánk, a Mackó Kuckó tulajdonosa ezért vette fel a kapcsolatot a Pannonische Tafel osztrák egyesülettel is, a sárváriak hívása után ő is meglepődött, és szívesen fogadta a több zsáknyi ruhát.

Ajándékozás a Johanneum központban
Sok-sok ruha dobozokban halmozva az asztalon, osztrák és sárvári felajánlásból
Ment. hig. csoport.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Ez a nevetés mindent megér - macik a fogyatékkal élőknek

Több doboznyi játékot kaptak a Johanneum központ lakói egy óriás plüssmackótól.

Van zsákomban minden jó: infúziósállvány, kismackó

A Télapó mellett adakozó vállalkozók is megfordultak csütörtökön a Markusovszky kórház gyerekosztályán.

Több ezer plüssmackóval él a 49 éves férfi

Kétezer plüssmackó van jelenleg a vad motoros küllemű büki férfi gyűjteményében. Megnéztük, hogy milyen Maci bácsi élete a Mackó Kuckóban - és videón is mutatjuk!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra