Egy emberként mozdulnak meg a magyar triatlonosok a szombathelyi állatorvosért

Edzés közben szenvedett balesetet dr. Varjú Gábor, most jótékonysági futással segítik.

Futótűzként terjed a Facebookon az a jótékonysági esemény, amit egy veszprémi triatlonos oldal hozott létre dr. Varjú Gáborért. Szombathely ismert és elismert állatorvosa igazi sportember, oszlopos tagja a magyar triatlonosoknak is, néhány héttel ezelőtt azonban balesetet szenvedett edzés közben.

Nyugat.hu

Így írnak róla az esemény szervezői:

„Aki rendszeres látogatója a hazai triatlon- és futóversenyeknek, annak ismerősen cseng a név, Dr. Varjú Gábor, és gondolatainkban ismerősen tűnik fel a kép, ahogy Gabi lehetetlent nem ismerve, küzdelemmel teli arckifejezéssel gyűri a kilométereket. Szenior korcsoportjának élversenyzője, emblematikus figurája, az utánpótlás korú gyerekek fő támogatója, segítője, motivátora. Egy igazán JÓ EMBER.

Sajnos Gabit egy újabb harcra hívta az élet. Néhány héttel ezelőtt egy kerékpáros edzésbalesetet szenvedett. Most súlyos sérüléseiből épül. A tüdeje, a gerince, sok csontja azért küzd, hogy talán újra teljes, egészséges, mozgással teli élete lehessen. Hogy egyszer újra három nagy "Szerelmének" a családjának, az állatorvosi hivatásának és a triatlonnak élhessen. Aki ismeri Gabit, tudja mekkora küzdő. 9 Ironman távot teljesített, a közép- és rövidtávú versenyeit, a maraton futásait már nem számotuk. Mindent elért, amit kitűzött maga elé. Most a legnagyobb és talán leghosszabb csatája előtt áll. Minden segítség elkél. Minden feléje irányított energia az épülését szolgálja.

Fogjunk össze, mutassuk meg Neki, és a világnak, hogy milyen a triatlonos társadalom, milyenek vagyunk Mi, sportolók! Fussunk össze Gáborért!

A nevezési díjak összege- melyet a családnak juttatunk- Gábor gyógytására kerülnek felhasználásra. Az eseményről készült videó - melyet a család Gábornak eljuttat- a gyógyulását fogja segíteni!”

Varjú Gábor lapunknak is többször nyilatkozott az elmúlt években, temérdek állatbarátnak és gazdinak segítve ezzel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport