Jótékonysági licitet tart a Kornélia Mosolyáért Alapítvány

A licit tárgya Németh Pál Őszi tópart című akvarell technikával készült festménye

A Kornélia Mosolyáért Alapítvány Facebook-oldalán találtuk az alábbiakat:

Kornélia mosolyáért - licit
Facebook

"Licit felajánlás

A licit tárgya Németh Pál Őszi tópart című akvarell technikával készült festménye (50 cm × 36 cm). Németh Pál nem csak festő, de atlétaedző is volt, többek között Pars Krisztián mestere.

Egy Kornéliát régóta támogató család úgy döntött, hogy újabb féltve őrzött relikviájukat ajánlják fel licitre Kornélia Mosolyáért. Írhatjuk, hogy köszönjük, de nem fejezi ki eléggé a hálánkat. Többször is segítették már Kornéliát, nyomon követik a sorsát és most újra önzetlenségükről tettek tanúbizonyságot, amikor ezzel a felajánlással segítik Kornéliát.

Licit részletei:

Kezdő licit: 40.000 Ft

Licitlépcső: 10.000 Ft

Licit vége: 2024.05.05. 20 óra

Kérünk mindenkit, hogy megosztással segítse hírét vinni a festménynek! Licitálni itt, az eredeti poszt alatt lehet!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek