Júliusban üzemanyaghiány jöhet

Az első aratások megkezdődésével júliusban-augusztusban tetőzhet a hiány.

Előfordulhat benzinhiány egyes kutakon, ha berobban a nyári szezon - mondta Bujdosó Eszter, a Holtankoljak.hu ügyvezetője az InfoRádióban.

Az ügyvezető szerint, ha beindulnak a mezőgazdasági munkálatok, akkor fel kell készülnünk arra, hogy lehetséges nem lesz minden benzinkúton elegendő üzemanyag. Bujdosó Eszter azt is elmondta, már most is vannak olyan esetek, hogy elfogy egyes kutakon a prémium és hatósági áras üzemanyagok is elfogynak.

Úgy véli ezek a problémák egyre gyakrabban fordulnak elő a mezőgazdasági és a turisztikai szezon miatt. Az első aratások megkezdődésével júliusban-augusztusban tetőzhet a hiány. Emellett szerinte az sem javítja a helyzetet, hogy az OMV schwechati üzemében baleset történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek