Traumatikus és megdöbbentő - Vendégünk Justin Spike, aki a magyar-ukrán határról tudósított

Traumatikus és megdöbbentő

/

letöltés 40.19MB
Justin azt mondja, minden nap újra kellett élednie, hogy másnap tovább tudja végezni a munkáját.

Justin Spike Texasban született, majd egy egy biciklitúra nyomán maradt itt hazánkban. Az egyik legismertebb amerikai hírügynökség, az AP tudósítójaként hetekig dolgozott a magyar-ukrán határon.

Interjúnkban Roznár Gyöngyinek mesél arról, milyen sorsokkal, élethelyzetekkel találkozott, hogyan szervezték meg a menekültek ellátást a civilek és hogyan fogadtak be ők is egy a kislányával együtt menekülő ukrán anyukát.

Végül megnézhetitek a kiscicát is, amelyet Annamari rajzolt Justinnak, aki anyukájával azóta sem tudja, vajon ég-e még a villany a lakásukban, mert olyan gyorsan menekültek el onnan, hogy még lekapcsolni sem volt idejük...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast