Traumatikus és megdöbbentő - Vendégünk Justin Spike, aki a magyar-ukrán határról tudósított

Traumatikus és megdöbbentő

/

letöltés 40.19MB
Justin azt mondja, minden nap újra kellett élednie, hogy másnap tovább tudja végezni a munkáját.

Justin Spike Texasban született, majd egy egy biciklitúra nyomán maradt itt hazánkban. Az egyik legismertebb amerikai hírügynökség, az AP tudósítójaként hetekig dolgozott a magyar-ukrán határon.

Interjúnkban Roznár Gyöngyinek mesél arról, milyen sorsokkal, élethelyzetekkel találkozott, hogyan szervezték meg a menekültek ellátást a civilek és hogyan fogadtak be ők is egy a kislányával együtt menekülő ukrán anyukát.

Végül megnézhetitek a kiscicát is, amelyet Annamari rajzolt Justinnak, aki anyukájával azóta sem tudja, vajon ég-e még a villany a lakásukban, mert olyan gyorsan menekültek el onnan, hogy még lekapcsolni sem volt idejük...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast